Raimo Ilaskivi

Kaikki blogit puheenaiheesta Schengen

Höpö, höpö, presidentti Niinistö ja Haatainen!

Iltalehden vaalitentti, Susanne Päivärinnan vetämänä oli minusta paras tentti tähänastisista. Siinä kohdeltiin poliitikkoja inhimillisesti, kuin ihmisiä, eikä vain poliitikkoja - mitä he ovatkin - kiitokset siitä, joku osaa!

Kerjääminen kiellettiin Tanskassa

  Kiertävät kerjäläiset ovat ärsyttäneet tanskalaisia niinkuin varmasti muitakin eurooppalaisia, jo pitkähkön ajan.  Kyseessä on enimmäkseen kiertävät Romanialaiset romaanit, jotka kerjäävät agressiivisesti tai varastelevat,  leiriytyvät keskelle kaupunkia,  minne haluavat, ja muuttavat sitten muualle jättäen leirinsä siivoamatta. Kauppojen omistajat ovat huolissaan asiakkaiden kadosta ja turvallisuudesta, ja paikalliset asunnottomat ovat saaneet suhteellisen röyhkeitä kilpailijoita. Pullojenkeräyksen he ovat myös ottaneet omakseen.

Myös EU on syyllinen turvallisuuden alenemiseen

Tehdyistä iskuista on syytettävä luonnollisesti niitä henkilöitä ja järjestöjä, jotka ovat iskut tehneet. Mutta ei niin, etteikö myös osasyyllisiä löytyisi. Ennen EU:ta ja vuonna 1985 alkunsa saanutta Schengen-sopimusta mailla oli käytössään rajatarkastukset. Maahan päästäkseen piti olla passi ja mahdollisesti myös viisumi. Paikallisia poikkeamia tästä saattoi olla Euroopan alueella, mutta pääsääntöisesti asiat sujuivat näin.

Minkälainen maahanmuuttopolitiikka Suomeen tulisi saada?

Maahanmuuttopolitiikka perustuisi kahteen jakoon, “normaaleihin” maahan tuleviin henkilöihin ja pakolaisiin. Maahanmuuttopolitiikan kulmakivenä olisi tehokas rajavalvonta ja viisumikäytäntö – toisin kuin nyt, jolloin mitään tarkastuksia ei välttämättä ole, eikä mitään papereita välttämättä vaadita.

EU-rajat takaavat reviirit – rajattomuus sekoittaa tavat, kulttuurit ja uskonnot

UPI-FIIA järjesti kutsuvierastilaisuudessaan 15. syyskuuta 2016 erinomaisen läpileikkauksen mitä Frontex |1 – Euroopan unionin rajavalvontavirasto teki, tekee ja miten sen tehtävät nähdään huomenna.

 

[... kansalainen Erkki on pohdiskellut rajallista Euroopan Unionia ja ihmetellyt sen sekasikiömäisyyttä idästä länteen ja etelästä pohjoiseen – mitään strategiaa kansalainen ei ole toiminnassa nähnyt, vain aavistus, että yritetään pitää pää pinnalla Yhdysvaltain ja maailman suurimman Kiinan puristuksissa |2 - |3 …

Tanskan uusi pakolaislaki

Tanska on kokonsa, väkimääränsä ja varallisuutensa, bruttokansantuotteensa, suhteen Suomen luokkaa. Viime kesänä vasemmisto hävisi vaalit ja maahan nousi Venstre – puolueen johtoinen vähemmistöhallitus. Vuonna 1995 perustettu Tanskan kansanpuolue kasvatti jälleen kannatustaan 21,1% asti. Nämä ovat niitä oikeistopopulisteja tai tuttavallisemmin natseja joiden takia esim.

Painava puheenvuoro Paavo Väyryseltä

Taas painavaa tekstiä Paavo Väyryseltä.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210537-uusi-alku

Annan tukeni Paavon kansalaisaloitteelle, ja olen avoimella mielellä Paavon ehdotukselle laajapohjaisesta kansanliikkeestä Suomen pitämiseksi itsenäisenä oikeusvaltiona.

Pidetään myös Perussuomalaisten ovi avoinna Paavon suuntaan!

Suomen valtion päätösvalta palautettava kotiin

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö otti uudenvuodenpuheessaan suurta kansanosaa miellyttäviä kantoja ajankohtaisiin kysymyksiin, kuten maahanmuuttoon, talouteen ja turvallisuuteen. Maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä paalutettiin seuraavasti.

Minne menet EU? Diktatuuriksiko?

Euroopan Unionin kehitys on jo jonkin aikaa kulkenut kohti hajaannusta. Turvapaikahakijakriisi ja talousongelmat ovat ohjanneet jäsenvaltioita ajamaan omaa etuaan. Eurooppa on tienristeyksessä, oikealle johtavalla tiellä lukee ”Yhteistyötä tekevien kansallisvaltioiden Eurooppa” ja vasemmalle johtavalla tiellä ”Komission väkivaltakoneiston väkisin yhdessä pitämä tulonsiirtoliittovaltio”.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä