Raimo Ilaskivi

Kaikki blogit puheenaiheesta Epari

Muuan pääkirjoitus

 

Pääkirjoitukset eli journalismislangilla pääkkärit tapaavat olla aika yleismaailmallisia ja ajankohtaisteemojen parissa pyöriviä pohdintoja, joista on siivottu minä-persoona kokonaan pois. Joskus pienempien kaupunki- ja paikallislehtien pääkkärit limittyvät joidenkin kolumnien kanssa samalle tasalle ja kirjoittajan persoonakin loistaa pääkkäreistä läpi tämän tietyn kolumnityypin tapaan.

Dorka

Joskus vain väsyttää niiiiiiiin pirusti, kun journalismi sukeltaa ja kunnolla. En nyt jaksa laittaa hitonmoista kasaa hyperlinkkejä osoittaakseni kirjoitukseni idean, millä tämä kaikki on todistettavissa, koska hyperlinkkejä harva jaksaa kahlata läpi. Joudutte nyt vain luottamaan sanomisiini.

Eli mediamarinani tämän kertainen nuolenkärki osuu kaupunkilehti Epariin täällä Seinäjoella.

Puffi vai toimituksellinen juttu?

Tässä viime aikoina ovat kovasti yleistyneet sanomalehtien tarjoamat sponsorijutut ilmoittelijoiden kanssa.

Täältä Seinäjoelta päin voi ottaa esimerkkinä kaupunkilehti Eparin. Epari on ollut mukana lanseeraamassa Kesäjumppa-tapahtumaa (sivut 2 ja 10, pääkirjoitus ja uutinen), jossa vetäjänä on ollut yksityinen henkilö sekä Lady Line -niminen valtakunnallinen kuntosaliketju. Tapahtumissa on ollut muodollinen 2 € maksukin mukana.

Lapuan patruunatehtaan räjähdyksen uusi ajoitus

Tuossa pari viikkoa sitten pääsin sättimään Seinäjoella ilmestyvää kaupunkilehti Eparia luokattomasta tasosta ja ilmoittelijoiden karkaamisesta muihin foorumeihin.

Ei niin kovin kauas osunut kritiikkini, kun sain kaverin vinkistä huomata, että päätoimittaja Laura Syväojalla on hiukkasen historia kateissa uusimmassa 2.7 ilmestyneessä Eparissa

Mediakentällä rytisee

Olen ottanut tavaksi lukea Seinäjoella keskiviikkoisin ilmestyvät ilmaisjakelulehdet Seinäjoen Sanomat ja Eparin jo digitaalisina näköislehtinä ennen kuin ne kolahtavat postiluukusta. Lehdet ovat tuttuja monen vuoden takaa, joten niiden kehitystä on päässyt seuraamaan pidemmältä aikaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä